Golflockers

 • Golflockers in iedere maat en kleur verkrijgbaar
 • Perfect voor sportmateriaal of persoonlijke items
 • Alle maten verkrijgbaar
 • Verbeterd de beveiliging

Deze golflockers hebben we al gemaakt

De golflockers bestaan uit 2 zij-frames die d.m.v. deuren, frames en achterwanden worden gekoppeld. Boven- en onderlockers worden gescheiden door een watervaste betonplex plaat. De onderlocker wordt met een stripdorpel uitgerust, hierdoor kunnen de trolleys eenvoudig naar binnen worden gereden.

Golflockers volledig naar eigen wens

De golflockers worden desgewenst geleverd in de logo kleuren van uw golfclub. Onze golflockers hebben een fraai uiterlijk en zijn van een zeer solide kwaliteit waarmee ze uitermate geschikt zijn voor een diefstalveilige opslag. Tevens kunnen in de golflockers draaddoorvoeren ten behoeve van de elektriciteitsvoorziening worden verwerkt.

Zo maken we op maat gemaakte gaaslockers voor jou

 • Advies:
  Graag komen wij bij u langs om alle mogelijkheden te bekijken, te bespreken en te adviseren. We kijken samen met u naar een goede oplossing en invulling van uw lockerruimte. Aansluitend kunnen wij voor u de tekening verzorgen waarin de besproken punten zijn weergegeven.
 • Productie:
  Alle stappen in het productieproces van onze gaaslockers hebben wij in eigen beheer. Onder strenge kwaliteitscontrole en door goed opgeleide en gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring wordt uw product in onze fabriek gemaakt. Wij werken met de nieuwste technieken om de hoogste kwaliteit te realiseren.
 • Afwerking:
  Onze gaaslockers zijn vervaardigd uit hoogwaardige componenten en voorzien van een laklaag in iedere gewenste kleur. Hetgeen wij in uw opdracht verzorgen, van kleine series tot grote volumes wordt met grote zorg bewerkt en verpakt. Uw product verdient onze zorg!
 • Montage:
  Uiteraard kunnen wij de montage van de lockers voor u verzorgen. Wij garanderen dat de gaaslockers op een snelle, correcte en efficiënte manier worden opgebouwd