Maatwerk

Maatwerkoplossing voor iedere situatie

Wij leveren op maat gemaakte metalen lockerkasten. Bij deze toepassingsgerichte oplossing staan uitstraling en kwaliteit voorop. De uitvoering en toegangsmogelijkheden worden op uw specifieke behoeften toegespitst

     

Zo maken we op maat gemaakte gaaslockers voor jou

 • Advies:
  Graag komen wij bij u langs om alle mogelijkheden te bekijken, te bespreken en te adviseren. We kijken samen met u naar een goede oplossing en invulling van uw lockerruimte. Aansluitend kunnen wij voor u de tekening verzorgen waarin de besproken punten zijn weergegeven.
 • Productie:
  Alle stappen in het productieproces van onze gaaslockers hebben wij in eigen beheer. Onder strenge kwaliteitscontrole en door goed opgeleide en gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring wordt uw product in onze fabriek gemaakt. Wij werken met de nieuwste technieken om de hoogste kwaliteit te realiseren.
 • Afwerking:
  Onze gaaslockers zijn vervaardigd uit hoogwaardige componenten en voorzien van een laklaag in iedere gewenste kleur. Hetgeen wij in uw opdracht verzorgen, van kleine series tot grote volumes wordt met grote zorg bewerkt en verpakt. Uw product verdient onze zorg!
 • Montage:
  Uiteraard kunnen wij de montage van de lockers voor u verzorgen. Wij garanderen dat de gaaslockers op een snelle, correcte en efficiënte manier worden opgebouwd